عزیزم تو قاطی کردی اون شعری که هومن میگفت بد خونده و تو گوش کردی واسه یه نفر دیگش!
اینی که بنیامین میگه پوریا فستر هست که گنگ میخونه و با هیچ کس و پیشرو و ... کل میندازه!![]()
عزیزم تو قاطی کردی اون شعری که هومن میگفت بد خونده و تو گوش کردی واسه یه نفر دیگش!
اینی که بنیامین میگه پوریا فستر هست که گنگ میخونه و با هیچ کس و پیشرو و ... کل میندازه!![]()
little BIG farshid (09-07-2010)
نه بابا اونا اومدن چرتو پرت خوندنو دیس کردنش وگرنه در حدی نیتد که بخوان کل بندازن با پوری.......
زنده باد اینتر کبیر ........زنده باد مردان نرتزوری........زنده باد رانیری.... .. ....زنده باد موراتی
بنیامین چی داری میگی برادر من ؟ کار ضعیفه دیگه . بیت درست حسابی که نداره من هنوز نتونستم تو تکست هاش قافیه پیدا کنم این چه وضعشهمنطقی باش تو اومدی میگی از هیچ کس بهتره ؟ هیچ کس گوش نکردی یا داری شوخی می کنی ؟ دیگه یاس و بهرام و هیچ کس و عرفان مدت هاست خودشونو از بقیه رپرا جدا کردند
امزیپری که خودشو جز بکس اولیه رپ میدونه الان باید در این حد بخونه ؟ این برای 7 سال پیش کاری بود که می شد گوش کرد نه الان که کارای قوی رپ زیاد شده من که فقط میگم افت کرده حتی نمیشه گفت همون حد مونده تو اینکارارو با فرق ادما ، سفری بی انتها و حیف واژه خیانت مقایسه کن . اینا از اونا بهتره ؟
little BIG farshid (09-06-2010),mes que un club (09-06-2010),sami_film (09-06-2010)
هومن جان شما همتون دارین با بنی میجنگید در حالی که نفهمیدین بنی چی گفته!بنیامین میگه فستر گنگ میخونه و شاخیه واسه خودش و هیچ کس و پیشرو دیسش کردن! میگه فستر خوب میخونه نه اون که تو اهنگشو گذاشتی همه بشنون که مرد مومن!
![]()
اهاندوستان فستر رو بی خیال شید نظرتون راجب البوم امزیپر چی بود ؟
![]()
BeHNaM MaNiTa (09-06-2010),little BIG farshid (09-07-2010)
آقا یه صلوات محمدیه بلند بفرستین این قائله رو ختمش کنین!!!هیچ کس نمیفهمه اون یکی چی میگه!!!
منم گیج شده بودم...بعد که بنیامین گفت منظورش فستر بوده تازه واسم افتاد که جریان چیه!!!
اره داداش من ....منم همینو میگم کار حمیده حمید یه اهنگ از فستر ائن اهنگش با فلاکت خونده بهتره اونو بزار دوستان فیض ببرند......
---------- پست اضافه شده در 10:52 PM ---------- پست قبلی در 10:19 PM ----------
اقا بیا خودم گذاشتم گوش کنین حال منین:
http://www.4shared.com/file/65579572...Rapfacom_.html
خیلی باحاله دیس صامته پوریا فستر و شاهین فلاکت.......
اهنگساز فستره داش
زنده باد اینتر کبیر ........زنده باد مردان نرتزوری........زنده باد رانیری.... .. ....زنده باد موراتی
BeHNaM MaNiTa (09-07-2010),sami_film (09-07-2010)
هومن امزیپر همونطور که اشاره کردی آلبوم خیاری داده. منم شوکه شدم. وقتی سال 84 رپ گوش میدادم هیچکس شاخ بود، ما با اینم حال میکردیم، با همین تکستایی که مال خودش نبود. ولی صداش و شرایط آهنگاس با شرایط روز اونوقتا مچ بود و کلی حال میداد...خلاصه حال داده دیروز زد تو حالمون. اصلا واسه چی دوباره برگشت؟ کسی انتظار نداشت از این...
Busquets tackles, Xavi passes, Messi scores but, quite often, it is the man whose goal won the World Cup
who makes all the difference.
little BIG farshid (09-07-2010),mes que un club (09-07-2010),sami_film (09-07-2010)
من از بازاره رپ دور شدم ! الان کی قشنگ خونده ؟ لینک مینک ندارید ؟ هیچکس و یاس چرا اینقدر کم کار شدن !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Make choices. Face the consequences
BeHNaM MaNiTa (09-07-2010),sami_film (09-07-2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)