من که چیزی نگفتم به خدا.. به جون خودمم تیکه ننداختم...
فقط گفتم که بدونین منم کار هنری کردم(رفتم cd اورجینالشو خریدم و به پیشرفت موسیقی کمک کردم
)
اقا محمود من یه مشکلی دارم اگه شما میتونین کمکم کنین لطفا.. ممنون..![]()
من که چیزی نگفتم به خدا.. به جون خودمم تیکه ننداختم...
فقط گفتم که بدونین منم کار هنری کردم(رفتم cd اورجینالشو خریدم و به پیشرفت موسیقی کمک کردم
)
اقا محمود من یه مشکلی دارم اگه شما میتونین کمکم کنین لطفا.. ممنون..![]()
دیدی رو دیدی
DonFidelio (08-30-2010),Hooman (08-29-2010)
DonFidelio (08-30-2010),little BIG farshid (08-30-2010),SiLeNt DeλtH (08-29-2010)
يه سوال جدي: واقعا تو داري اينارو با اينا مقايسه ميكني؟! يه سوال ديگه: كدومارو گوش كردي؟!
پ.ن: روحي كه در يك موسيقي نهفتست ، كاملا وسيع و بي بديع هست! بايد درك بشه ، رو هوا كه نميشه اسمش رو موسيقي و آهنگ گذاشت ، اينجوري باشه ساسي مانكنم خوانندست!!! موسيقي گستردست ، مثلا روحي بزرگ آهنگ ها متال رو خيلي ها حس نميكنن ، عمق وجود خشونت و سختي يك اهنگ كه نشون دهنده ي سختي ها و رنج هاي فراوون تو زندگيه تا آهنگ زيباي ونجليز Vangelis - West Across The Ocean Sea ، Secret Garden - Song From A Secret Garden بياد وسعت موسيقي رو بيشتر درك كرد!!
sami_film (08-29-2010)
علیرضا جان اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما!
من اصلا انوشیروان روحانی رو با هیچ کس مقایسه نمیکنم،چه برسه به فریبرز لاچینی!
من تمام آهنگ های انوشیروان روحانی رو شینیدم،از شهرداد هم 3 تا آلبومش رو شینیدم،اردشیر رو هم یه آلبومش رو شنیدم همچنین رضا رحانی که یه آلبوم بیشتر نداره!سامان احتشامی هم 2 تا آلبومش رو شنیدم و کنسرت 2 سال پیشش در تالار شهر که همراه بابک شهرکی بود رو هم از نزدیک دیدم!
در مورد سبک متال من اصلا نظری نمیدم چون من نمیپسندمش البته اصلا نمیگم سبک الکی هست خیر،ولی خب باب میل من نیست!
در مورد کارهای ونجلیس هم که نیازی به صحبت نیست،اون قدر بزرگ هست که کارهاش با معنا باشه!
ANIMO SAJAD
چقدر پر روئه این محسن یگانه ...ولش کنی میگه بهترین خواننده وترانه سرای ایران هم هست .....تو کنسرت اخرش تو نمایشگاه بین المللی ر....ده بود با این خوندنش ....صداش نمییومد ........تنها نکته مثبتش تو اون کنسرت بابک یوسفی نوازنده ماهر ساکسیفون بوده............ خودشم که فقط از خودش تعریف میکرد ..............من فلانم ....من چنانم .......شعرامو خودم میگم ........فلان ........هیچی هم نیست.......
زنده باد اینتر کبیر ........زنده باد مردان نرتزوری........زنده باد رانیری.... .. ....زنده باد موراتی
هومن؟هومن؟هومن؟کجایی؟
بابا این حامی چی بود دادی دانلود کنیم؟!
اونقدری هم که شما تعریف میکردین خوب نمیخونه...یه جوری تعریف کردین که انتظار یه صدای فوق العاده رو داشتم!!البته بد هم نیست...بهتره بگم نه بده نه حوب! به هر حال سلیقه هم هست دیگه...ولی اصلا به سلیقه ی من نمیخورد...
از این تابلو تر نمیشه دیگه .......حامی اگه در نظر بگیریمش کلا تو ایران شاید خواننده 12 هم باشه.........
زنده باد اینتر کبیر ........زنده باد مردان نرتزوری........زنده باد رانیری.... .. ....زنده باد موراتی
little BIG farshid (08-31-2010)
رضا صادقی :شکایت میکنم!!!!!!!!
پادشاه مشکی موسیقی پاپ ایرن در مورد اینکه در چند روز اخیر و چند ناه اخیر اهنگ هایی با کیفیت پایین و بد با ترانه های ضعیف ساخته میشود و افرادی با صدایی شبیه به رضا
صادقی این کار ها را میسازند و به نام رضا صادقی میزنند ....ناراحت است و میگوید:
تا الان پیشکسوتی کردم .سکوت کردم ....اما از الان به بعد دیگر این کا رو نخواهم کرد و طور دیگر رفتار خواهم کرد و شکایت میکنم
از کسانی کار موسیقی و اهنگ هایی با این کیفیت پایین و ترانه مزخرف میسازند و با صداهایی شبیه به صدای من این ترانه ها را به نام من پخش میکنن
و شخصیت موسیقی مرا زیر سوال میبرند .....میدان چه کسانی این قصد رادارند ....وبه زودی شکایت خواهم کرد....
از موج مشکی میخواهم که فعالیت خود را دو چندان کند و برای جلو گیری از این کار اماده تر باشند......
موج مشکی موجی بود که پس از لو رفتن البوم چقد سخته رضا صادقی در اینترنت امدند و از و رفتن کار جدید رضا صادقی فعالیت موفقی داشنتد ...وحالا اماده تر از قبل هستند......
خدا لعنتشون کنه...................![]()
یه روز خوب میاد رو همتون شنیدید ...
به نظر من هیچکس بعد اون کاره ضعیفی که با عربها داشت، با این آهنگ تونست دل هواداراشُ بدست بیاره ...
کیانا ملک مطیعی هم این آهنگ رو با عکسهایی که داشت تبدیل به یه کلیپ کرد که خیلی زیبا شده، یکی از دوستان تو فوتیران بهم داد تا دانلود کنم و خیلی خوشم اومد، اینجام میذارم عزیزان اهل دل استفاده کننحجمشم زیاد نیست ارزش دانلود رو داره ...
little BIG farshid (09-04-2010),sami_film (09-05-2010)
کی گفته کار با عرباش ضعیف بود در حد خودش بود ........پادشاه رپ هیچکس نست که بگیم خیلی پرچمش بالاس......اون موقع که شایانو بهرام میخوندن این اقا سروش تو پارک شفق داشت واسه خودش با پیشرو میچرخیدن ....یهو اومده میگه پدر رپ ........پادشاه رپ الان در حال حاضر همون پادشاه رپ گنگه که کسی نسیت جز پوریا فستر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)