بد نیست .لی زیادم مال نیستکلا احسان غیبی خوبه نسبتا کاراش...آهنگ قبلیش دلواپسی بود چی بود...اون بهتر از اینه.
در ضمن این پاپه خالصترنس کجا بود. به نظر من موسیقی ایران اصلا ترنس کار نکرده تا حالا...
بد نیست .لی زیادم مال نیستکلا احسان غیبی خوبه نسبتا کاراش...آهنگ قبلیش دلواپسی بود چی بود...اون بهتر از اینه.
در ضمن این پاپه خالصترنس کجا بود. به نظر من موسیقی ایران اصلا ترنس کار نکرده تا حالا...
Busquets tackles, Xavi passes, Messi scores but, quite often, it is the man whose goal won the World Cup
who makes all the difference.
fereshteh (08-27-2009),Zaraki-Kenpachi (08-27-2009)
بد نيست كاراش ؟* بنده از خدا بي خبر اگه بخواد سبك اصليش ، r&b بخونه كه همه كف ميكنند بعد مسعود سعيدي و ماهان بهرام خان سومين خواننده شاخ اين سبك خود احسانه ، در اين سبك ديگه من جايي براي امير تتلو و سعيد كرماني قائل نيستم چون ديگه اونا ققط دارند 6.8 كار ميكنند
در مورد اينكه ميگي دلواپسي از اين بهتر بودم به خاطر اين ميگي كه اونو الياس شيرزاد كار كرده بود كه واسه هر تنظيم 3 تومن ميگيرهولي تو اين اهنگ از قدرت صداش بيشتر استفاده كرده بود
fereshteh (08-27-2009)
هومن این کارش بد نبود ولی از خیسی چشمات و اینا بهتر نبود اصلا
به نظرم بهترین کارای احسان غیبی همون آهنگهاییه که با بی باک خونده
+الیاس شیرزاد سه میلیون می گیره؟وقتی به طرز کاملا خزی اول آهنگها میگن تنظیم الیاس شیرزاد و با صدای فلانی همیشه یه فحشی میدم بعد آهنگه رو گوش میدم.
یعنی رسما رو مخه آدمه این معرفی اولش
Amir_Samu (08-27-2009),DonFidelio (08-27-2009),Hooman (08-27-2009),MaYSaMSSBarcA (08-27-2009),Zaraki-Kenpachi (08-27-2009)
یعنی سوپر خز ترین سیستم همونیه که فرشته گفتبا اون صدای نکره معرفی میکنن خودشونو
مسعود سعیدی رو که من اصلا به رسمیت نمیشناسمهستن یکی دو نفر ولی کم کارن مثلا امین بود یا آمین بود که با یاس کار میکرد خوب بود...یا برخی دیگر ز افراد.
Busquets tackles, Xavi passes, Messi scores but, quite often, it is the man whose goal won the World Cup
Amir_Samu (08-27-2009),fereshteh (08-27-2009),Hooman (08-27-2009),Zaraki-Kenpachi (08-27-2009)
احسان غیبی مگه چنتا آهنگ با بیباک خونده؟ من فقط یکیشو دارم.
به منم بده لینکشو فرشته. یا لااقل اسم آهنگاشو بگو برم پیدا کنم.
!MADRID, CABRÓN, SALUDA AL CAMPEÓN
If you are stronger than me, then I'm the one who gets to enjoy fight
نه حاجی زیاد خونده. 2-3 تاش که خنکه تیریپ دافینگ (مثلا) بهترینشم اونیه که میگه اگه بچه نخواد چی؟!
یعنی نخواد بدنیا بیاد بقولی
بکیشم قشنگ بود و یه مدتی زیاد گوش میدادم که فراموش کردم چی بوده و الان کجاست
![]()
Amir_Samu (08-27-2009),Hooman (08-27-2009),Zaraki-Kenpachi (08-27-2009)
اره 3 تومنه قيمتش ، ولي انصافا با هر كي كار كرده اسم در كرده مثل علي اصحابي ، احسان غيبي و اميد علومي و حالا سهيل جامي و علي اسفنديار باهاش زياد كار ميكنند كه سهيل جامي بد نيست استعدادش البته اين طور به نظر مياد
تو اصلا در قد و قواره ي اينكه راجع به مسعود سعيدي نظر بدي نيستياون غول اين سبكه هر كيم اينو قبول نداشته باشه معلومه اين سبكو خوب نميشناسه
البته افرادي به قول تو مثل آمين يا مسيح هم خوب كار ميكردند تو اين سبك
قيمت تنظيم كننده ها كلا بالاست البته كار درستا و معروفا
مثلا سيروان خودش تو مجله مصاحبه كرده بود گفت كاري 3 ميليون ميگيرم يا حتي پيام شمس اهنگساز و تنظيم كننده كاراي مهدي مقدم و بنيامين كه من اصلا كاراشو قبول ندارم و 100% كامپيوتري ميدونم اهنگاش همين قيمتو داره
توي r&b خونها انصافا ميلاد MD2 BAND (پسر خاله خوانده من ) هم كارش خوبه
امیر اینایی که با بی باک خونده بیشترش اینجاست.حالا اینکه کدومها بود دقیقا اسم آهنگاش یادم نیست همه رو دانلود کن احسان غیبی هاشو جدا کن خودتالبته اولیهاش فکر کنم همش با هم باشن.
http://www.wizard-music.com/article901.html
آهنگهای جادوگران هم گوش بدید جالبن تقریبا.مخصوصا آهنگ تصور که خوب دوست داشتم
http://www.jadugaran.com/index.php
+هومن این md2band به جز شب جدائی آهنگ دیگه ای ازشون داری؟ شب جدائیشون که خیلی خوب بود:105: اینارو فکر کنم به جز دوستاشون و پسر خاله هاشون کسی نشناسه![]()
Amir_Samu (08-27-2009)
قبول که حال کردی فرشته اما کارشون زیاد قوی نیست. اما خاص بود. تو آهنگ یا رب کلا یارو پاش رفت رو سیم آهنگ از وسطاش قطع شد![]()
تیر و کمان از همه فنی تر بود![]()
to hope is to give up
fereshteh (08-28-2009)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)