به تاپیک بهترین بازی فوتبالی جهان خوش اومدین
میخواستم اسمشُ بذارم پادشاه فوتبال رایانه اییا سرور فیفا
که نذاشتم
![]()
به تاپیک بهترین بازی فوتبالی جهان خوش اومدین
میخواستم اسمشُ بذارم پادشاه فوتبال رایانه اییا سرور فیفا
که نذاشتم
![]()
یکی هست این ور دنیا ، که توو یادش مونده اسمت... :x
![]()
Amir_Samu (01-30-2009),Barçelonaa (05-18-2010),sanchez 9 (12-15-2011),Zaraki-Kenpachi (01-30-2009)
ایولا میثم آبیخوب شد همچین کاری نکردی چون دیگه همه می دونن سرور فیفاست .
منُ اتوئو صدا می زنه . تو چی میثم ریوو !؟
to hope is to give up
MaYSaMSSBarcA (01-30-2009),Meisam17 (01-30-2009)
من همچنان فیفا رو ترجیح می دم! PES فقط 2تا مزیت نسبت به فیفا داره، یکی گرافیکشه یکی همین Become a Legend، که احتمالاً دومی رو فیفا تو نسخه ی 2010 بیاره. وگرنه تو بقیه ی چیزا واقعاً پایی تره به نظر من. بازیکناش که فوق العاده یابو هستنمثلاً کاشته که می زنی، می خوره به دیواره ی دفاعی بر می گرده، اون بازیکنی که شوتو زده موقعیت خوبی داره که دوباره توپو بگیره، اما تا 3-4 ثانیه عین پرچم کرنر سر جاش وای میسه، تو هم با حرص خوردن و استیصال(اگه درست نوشته باشم
)شاهد از دست رفتن توپی
از این چیزا زیاد داره، چیزاییه که دست تو نیست که بخوای دقت کنی توش یا به فوتبال ربطی نداره، یه چیزاییه که باید داشته باشه خودش! پاس دادنشونم واقعاً مسخرس! انگار بچه ی 5ساله به توپ ضربه می زنه! می ره رو اعصاب کلاً
شاید واسه من که بیشتر فیفا بازی کردم انقدر کند به نظر میاد، اما بعضی وقتا جداً عصبیم می کنه!
رامین جان به جان خودم اگه چند بار فوتبال بازی کرده باشی متوجه می شی کدوم به واقعیت نزدیک تره . سبک بازی فیفا واقعا مسخرست . شوتها ، فرارها و مخصوصا برخوردهای بدنی خیلی مصنوعیه . pes به فوتبال واقعی خیلی نزدیک تره . اتفاقا سبک پاس دادنش خیلی جالبه . مخصوصا پاس تو در که زانو رو خم می کنه . فیفا عین آدم آهنی پاس می ده . بازیه تو عرض که تعطیله تو فیفا ! گرچه تو فوتبال روز دنیا بازی تو عرض خیلی متداوله . وقتی تو فوتبال واقعی ناگهانی تو عرض تغییر مسیر می دی بازیکن روبروت جا می مونه اما تو فیفا خیلی غیر طبیعی دنبالت می کنه . شوتای فیفا که شاهکاره واقعا ! دستت که بیاد از همه جا می تونی گل بزنی اما تو pes حتی توپ به پات نمی گیره . واقعا من که سالها فیفا باز بودم و به جرئت یکی بهترینا بودم تو فیفا ، طوری که تا فیفا 2007 می تونستم بدون نگاه به صفحه ی مانیتور گل بزنم و همه کف می کردن می گم pes خیلی سر تره . شاید علاقه ی ذاتیت به فیفا باعث شده اینطوری فکر کنی ولی اگه بری تو مودش حال می کنی . گرچه pes ایراداتی داره هنوز . اما فکر کنم 3 - 4 سال دیگه بسیار بسیار نزدیک فوتبالی می شه که تو تلویزیون می بینیم . گرچه باز تاکید می کنم من فقط در مورد نسخه ی pc بحث می کنم . :184:
to hope is to give up
Meisam17 (01-30-2009)
آخه تو اصلاً چیزایی که من می گم رو مد نظرت نیست. منم می گم که، تو اینایی که تو می گی PES بهتره، اما من بیشتر جریان کلی بازی رو می بینم تا این جزئیات. الان یاد بحث جلالی و صدر بعد از بازی هلند و ایتالیا افتادماگه اشتباه نکنم البته. من بیشتر با تاکتیک بازی می کنم تا این جزئیات فردی، اما اگه از این نظرا بگی هم تو PES هم یه قلقایی هست که دستت بیاد راحت کارت پیش می ره. گل زدن توش سخت تره، اما پا به توپ بودن خیلی راحت تر از فیفائه توش. تو سر توپ که بزنی تا آخر بازی هم می تونی توپو نگه داری دست خودت! من زیاد PES بازی نمی کنم، اما تو همین چند روز از top player که شروع کردم هر چقدر که بخوام توپو می تونم دستم نگه دارم! ولی خب تو گل زنی مشکل دارم. البته قبول دارم، فیفا هم از این قلقا داره، باگ هم نسبتاً زیاد داره! اما در کل به نظر من بازی کامل تریه.
آخه تو همون جریان اصلی بازی هم `pes طبیعی تره ! برام عجیبه که اولین کسی هستی که fifa pc رو به pes pc ترجیح می دی . دریبلای pes هم خدایی خیلی طبیعی تره . این توپ نگه داشتنم که می گی مشکل هر 2 کمپانی ea , konami هست . ولی وقتی جلوی آرسنال بازی می کنی مثلا تو ورزشگاشون واقعا به سبک تیم آرسنال جلوت پاسکاری می کنن بیچاره می شی . تو فیفا گرفتن تصاحب توپ زمین خیلی راحت تره . وای سر پنالتی ها که واقعا فیفا مسخرست . حرکت دروازه بان خیلی غیر طبیعیه . فیفا با تمام قدرت از 3 متری می زنی جاف دروازه بازم گلره یه واکنش خیره کننده و روبوتی توپ می گیره . اما pes گلر در عین اینکه قابله اما کاملا مثل هر دروازبانی گلای طبیعی می خوره . تغییر مسیرایی که توپ تو Pes می ده حاصل 11 هزار خط برنامه نویسیه !! واقعا این یه تیکه رو محشر در آوردن ، یهو دروازه بان سر می خوره و بر می گرده . فکر کنم بلند مدت pes بازی کنی نظرت عوض بشه . در آینده باز بهتر می شه نظر داد . اما فیفا هم یه نکته ی برتری جالبش زمین چمن و ورزشگاها هست . ( گرچه بازم تماشاگرا از pès ضعیف تر هستند ) ولی به آدم حس خوبی می ده رو اون چمن طبیعی پا به توپ می شه .
to hope is to give up
Gerard Pique (01-30-2009)
شما ها چجوری با کیبورد فوتبال بازی میکنید؟ من همین بازیای آنلای خودمونم نمیتونم راحت با کیبورد بازی کنم!![]()
!MADRID, CABRÓN, SALUDA AL CAMPEÓN
If you are stronger than me, then I'm the one who gets to enjoy fight
اول ميثم جون دمت گرم كه اين تاپيك رو زدي:111:
امير سامو منم مثل ميثم، ريوالدو صدا ميكنه كلي حال ميده
بعد امير بازيكردن با كيبورد خيلي هم راحته فقط كافيه يه كم عادت كني الان من به حدي با كيبورد راحت بازي ميكنم كه اصلا سختمه با جوي استيك بازي كنم:172:
امير سامو راست ميگه من فيفا بازي ميكردم يه جاهائي وقتي از تو 6 قدم شوت ميزدم دروازه بان توپو جمع ميكرد منم از حرص 2تا مشت حواله كيبورد ميكردم![]()
Amir_Samu (01-30-2009),MaYSaMSSBarcA (01-30-2009)
من فیفا09 رو هم بازی کردم،واقعا فیفا فاجعس!
اصلا با بازی حال نمیکنی بسکه درگیرانس!! واسه اینکه یازیکن توپُ بندازه جلو و حرکت کنه میمیری،سرِ توپ که در حالت عادی اصلا نمیشه زد!!!!تا میزنی میان توپُ ازت میگیرن...
این قضیه که بچه ها گفتن هم هس،از توو محوطه پر میکینی شوتتُ اونم تا ته،یهو دروازبان با یه پرش خارقالعاده میگیره!!!درحالیکه تو پی ای اس اگه زیاد پرکنی توپ میره بیرون یا به قول امیر توپ به پات نمیگیره و...
یعنی کاملا طبیعی!!
فقط چمن ورزشگاها تو فیفا باحالتره اونم فقط یکم!!
pes تو 2009 سخت ترازقبلم شده ، گلزنی سخت تره(هرچند دیگه واسه من گلزدن سخت نیس،چون دسم اومده)همین سرتوپ زدن هم طبیعی تر شده ، اما هنوز جا واسه پیشرفت داره(رامین باید با شاخش بازی کنی تا توپُ ازت بگیرن!!)تازه با r2 توپُ خیلی باحالتر از گذشته میندازه جلو که واقعا طبیعی تره!دریبلشم که راحت تر(نه مثه فیفا که باید بمیری...)و...
be a pro هم توو فیفا بوده ! واقعا مسخره بود که آدم هم مربی باشه هم بازیکن!!
![]()
آقا یه کم از وضعیتتون تو balعکس بذارین ببینیم چه خبره![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)