خوب این تاپیک هم به مناسبت آغاز جام ملتها با یکی دو روز تاخیر.
در همین راستا کامرون دیشب 4-2 از مصر باخت. دو تا گل کامرون رو هم اتوو زد.ایشالا دو تا بازی بعدیشونم میبازن که سامی زودتر بگرده.
![]()
جوایز:
خوب این تاپیک هم به مناسبت آغاز جام ملتها با یکی دو روز تاخیر.
در همین راستا کامرون دیشب 4-2 از مصر باخت. دو تا گل کامرون رو هم اتوو زد.ایشالا دو تا بازی بعدیشونم میبازن که سامی زودتر بگرده.
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
!MADRID, CABRÓN, SALUDA AL CAMPEÓN
If you are stronger than me, then I'm the one who gets to enjoy fight
جوایز:من گرچه از کامرون خوشم می آد اما جدا از نبودن سام، نگران مصدومیتش هم هستم. همون زودی پاشه بیاد بهتره![]()
Thank you Pep
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
خدا كنه غنا قهرمان بشهخوشم مياد ازشون...
كامرونم زوووووووودتر حذف بشه اتووبرگرده ولي تو روحيه اش اثر منفي نداره؟!!!
![]()
![]()
خيلي بي انصافيداخه اگه ببازه روحيه اين بشر خراب ميشه ديگه ششدانگ نميتونه در خدمت تيم باشه
![]()
تازه اگه قهرمان هم بشه و احتمالا جزو بهترين بازيكنان بشه بازم واسه بارسا افتخاره :41:
فكر كنم خيلي ديگه دارين احساسي نظر ميدين. : :69:
درسته...نوشته اصلی توسط mehdi
![]()
جوایز:خب معلومه که احساسی نظر می دیم آقا مهدی!اما من تنها تیمی که دوست دارم قهرمان شه، همین کامرونه! حیف که نمی شه هم اونها قهرمان شن، هم سام زود برگرده
![]()
ايشالا سامي با قهرماني برميكرده هر چند كه اگه زودتر حذف شه به نفع بارسائه
i am going to adore barca till my last breath
جوایز:
کاملا منطقیه که حذف زودتر از موقع کامرون یه سری تبعات منفی هم داره. ولی جدا ما به اتوو بدجور احتیاج داریم. تو بارسا هیشکی نمیتونه کار اتوو رو انجام بده!نوشته اصلی توسط mehdi
خدا کنه این جام ملتهای بدرد نخور زودتر تموم شه فقط!![]()
!MADRID, CABRÓN, SALUDA AL CAMPEÓN
If you are stronger than me, then I'm the one who gets to enjoy fight
جوایز:کامرون امروز با زامبیا بازی داشته و 5-1 برده. گل چهارم رو سام از رو پنالتی زده و با این گل،(در کنار Laurent Pokou) رکورددار بیشترین گل زده در جام ملتهای آفریقا شده![]()
Thank you Pep
بدون شرح :
قابل توجه اذر.![]()
اگه عكس فرمت بزرگه بگيد تا لينكش بزارم.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)