:wink:
جوایز::wink:
جوایز:
ایشالا امشب با یه نتیجه خوب میبریم!!! :wink:
امیدوارم امشب با حضور سامی و مسی دوباره بارسا همون بارسای همیشگی بشه !
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
جوایز:اتوئو که نیست اما به احتمال زیاد مسی فیکسه.
راستی، شنیدین اخبار ایران چی گفت؟! "به دلیل اختلاف با رایکارد، اتوئو نیست!" :evil: واقعا که اینها چقدر دری وری می گن! سام خودش گفته بود که هنوز آماده نیستم.
جوایز:
من فکر میکنم اینا اخبارشونو خودشون میسازن پارسال ژولی در عرض 2 ساعت رفت لیورپول و برگشت جالبه این اخبار که اینا میگن تو هیچ سایت معتبری نیست!
فکر کنم این اخبار از سایت goal.af در میاد :lol: این همون سایت گل افغانستان بود خودم قراره تاسیس کنم, زیاد تعجب نکنید.
میگم باید به حال این شکلکا یه فکر اساسی کرد خیلی زشتن به نظر من.
سلام بچه ها.
فکر میکنم بازی سختی باشه. من از بنیتیس همیشه میترسیدم. تیم های بنیتس همیشه تو نتیجه گرفتن تو بازی های حذفی خوب عمل کردن. در ضمن والنسیای بنیتیس همیشه تو کمپ نو برا بارسا مزاحمت ایجاد کردن.
نمیدونم احساس خوبی ندارم مخصوصا بدون اوو. واینکه احتمالا باید حداقل یک نیمه اون گودی لاک پشت بقول امیر رو تحمل کنم.
امیدوارم والدز شب خوبش باشه.
جوایز:می گم نیما، نمی تونستی یه آرزوی دیگه کنی؟؟ مدتها بود والدس شبی به این گندی نداشت! واقعا این نتیجه حقمون نبود. تقریبا محاله که بتونیم صعود کنیم.
از اولشم احساس خوبی نداشتم.
گند زده شد به این آرزوی ما! تا حالا آرزو به این گندی نکرده بودم!
تو این 3 ساله فکر میکنم این بعد از بازی با ویا رئال 2 فصل پیش که بارسا 3 هیچ باخت بد ترین بازی بارسا بود. یه بازی بدون برنامه که هیچ نکته مثبتی برا بارسا نداشت. همه توش گم بودن. مسی بازی با والنسیا کجا بود؟ ژاوی چیکار میکرد؟رونی تو بازی بود؟؟؟ از والدز که توقع خاصی نداشتم.مثل این چند فصل بالاهره باید یه شی اینطوری هم داشته باشه. که اگه نداشته باشه باید تعجب کرد. ولی انصافا دم پویول گرم.خیلی سالاره این بشر.
واقعا نمیدونم.
دیگه حالی نموند باسمون.
نتیجه 1-1 نتیجه بدی نبود که ریکارد بخواد هر چی مهره دفاعی داره رو بکشه بیرون.
بارسا شده بود 2 تا خط.
دفاع و حمله.
در اینجا باید دوباره حسرتی خورد سر نداشتن یه دربازه بان مطمئن.نمیدونم او هد بلامی چقدر قدرت داشت.
زاویشم که درست تو دستای والدس بود.
ساویولا هم 2 تا تک به تک بد خراب کرد.
مارکز هم که دیکه معلوم نیست چشه.چندین بازی هم اینجوری بازی میکنه.
گل دوم هدیه ای از طرف اون بود.
مسی از دقیقه 65 به بعد دیگه نا نداشت بدو ه.
ریکارد باید اونو تعویض میکرد.
به همون اندازه ای که این شکست رو گردن دفاع و بالاخص والدس میدونم به همون اندازه هم ریکارد رو درش دخیل میدونم.
با اینکه میدونم احتمال صعودمون خیلی کمتر از اونیی که میتونم تصور کنم، امید آخرین چیزییه که آدم از دست میده.
خوب دیگه. وسلام نامه تمام. اینم از این. ناامیدی برامون موند و کورسوی امید!
شب مضخرفمون بخیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)